VWB media-advies
Voor al uw strategisch en operationeel advies
Economie draait op vrijwilligers

Je kan maar beter rijk oud worden. Met de sterk krimpende zorgvoorziening is het lastig om als ouderen het hoofd boven water te houden. Met middelen tot je beschikking kan je je eigen zorgpakket samenstellen. Dan blijkt er een wereld tot de mogelijkheden te behoren. Overigens kan er al veel gedaan worden met beperkte middelen. In ons land zijn er veel voorzieningen voor actieve vrijwilligers. In feite draait een groot gedeelte van de economie op goed willende en vaak professioneel werk leverende hobbiisten. Onbetaalbaar.

 

 

 

 

Huur professionals in

Welkom op de website van vwbMedia-Advies. Een groep, die zich toelegt op het adviseren van media-exploitanten op het gebied van merken, uitgeefprojecten en events. Met ruim 40 jaar ervaring in het managen en exploiteren van mediaprojecten is vwbMeda-Advies de partij voor solid succes in uw mediaonderneming. 

Dus huur de professionals van vwbMedia-Advies in.

 

 

Reacties

Kasra | Websitemaker Support op 30-01-2013 13:09

Heel veel succes met je website.

Download de Websitemaker handleiding om een goede start te maken met je website.

Roy | Websitemaker Support op 30-01-2013 13:14

Wist je trouwens ook dat je bij vragen contact op kan nemen met Websitemaker Support?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld